Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Лекция на тема "Recent Developments and Trends in Technology and Innovation Management" - проф. Кай-Инго Фогт, професор по Бизнес Администрация в университета Ерланген-Нюрнберг (06.03.2012)

   

27.02.2012

 

СТОПАНСКИЯТ ФАКУЛТЕТ

организира

 

СЕМИНАР

ЗА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО, развитието на нови възможности за бизнес в България и потенциалната роля на един ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН БИЗНЕС ЦЕНТЪР към Софийския университет.

За да се запознаете с опита на успели предприемачи в България и с организации и специалисти, които подпомагат развитието, маркетинга, финансирането и цялостната реализация на нови бизнес идеи Ви каним на поредица от лекции от 19 часа в зала 420 на Стопанския факултет, бул. Цариградско шосе 125, бл. 3.

 

На 6-ти март 2012 год. гост-лектор ще бъде проф. Кай-Инго Фогт, професор по Бизнес Администрация в университета Ерланген-Нюрнберг, който ще изнесе лекция на тема: "Recent Developments and Trends in Technology and Innovation Management" (лекцията ще бъде изнесена на английски език).

 

Семинарът ще се проведе в зала № 420, в сградата на Стопанския факултет, бул.“Цариградско шосе“ № 125, блок 3, от 19.00 до 21.00 ч.