Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Лекция на тема "Развитие на обучението в областта на енергетиката и околната среда в посока изграждане на нисковъглеродно общество" - проф. Харухико Танака, преподавател в Университета “Хирошима” (27.03.2012)

   

17.03.2012

 

СТОПАНСКИЯТ ФАКУЛТЕТ организира СЕМИНАР ЗА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО,

развитието на нови възможности за бизнес в България и потенциалната роля на един

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН БИЗНЕС ЦЕНТЪР към Софийския университет.

 

За да се запознаете с опита на успели предприемачи в България и с организации и специалисти, които подпомагат развитието, маркетинга, финансирането и цялостната реализация на нови бизнес идеи Ви каним на поредица от лекции в зала 420 на Стопанския факултет, бул. Цариградско шосе 125, бл. 3.

 

На 27-ми март 2012 год. гост-лектор ще бъде проф. Харухико Танака, преподавател в Университета “Хирошима”, който ще изнесе лекция на тема "Развитие на обучението в областта на енергетиката и околната среда в посока изграждане на нисковъглеродно общество" (лекцията ще бъде изнесена на английски език).

 

Семинарът ще се проведе в зала № 420, в сградата на Стопанския факултет, бул.“Цариградско шосе“ № 125, блок 3, от 19.00 до 21.00 ч.

 

ProfTanaka

 

Проф. Танака със студенти от Унгария