Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Христо Стоянов, Регионален мениджър на Европейския инвестиционен фонд, представи гост-лекция в Стопанския факултет

   

29.03.2021

 

Стопанският факултет проведе за втора поредна година гост-лекции в партньорство с групата на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ). Миналата година СУ „Св. Климент Охридски“ чрез Стопанския факултет стана първият български академичен партньор на ЕИБ за поредица от гост-лекции на мениджъри в институцията.

EIF1

Последното събитие от тазгодишната сесия бе проведено този понеделник. Гост-лекция пред студентите от Стопанския факултет изнесе г-н Христо Стоянов, Регионален мениджър на Европейския инвестиционен фонд (ЕИФ). Той представи дейностите на Фонда и актуалните предизвикателства – „Обзор на ЕИФ и подкрепа във връзка с кризата от КОВИД-19“, онлайн през платформата Webex. Модератор на срещата беше деканът на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев.

Доц. Георгиев благодари на екипа на ЕИБ и ЕИФ за провеждането на гост-лекциите и ги покани да се включат отново през следващата академична година – на място в Стопанския факултет или онлайн, в зависимост от ситуацията.

EIF2