Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Гост-лекция в курса по „Information Systems and Technologies“ на програмата "Счетоводство, финанси и дигитални приложения" на г-жа Ина Сина от Modis Bulgaria

   

15.01.2020

 

На 13 януари в Стопанския факултет, в лекциите по „Информационни системи и технологии“ на бакалавърската програма Счетоводство, финанси и дигитални приложения (на английски език) -- Accounting, Finance and Digital Applications , се включи г-жа Ина Сина от Модис България.
Ина Сина е опитен модератор на глобален форум в Модис България. Завършила е Софийския университет с магистърска степен по електронен бизнес.
В нейната презентация акцентът беше върху предизвикателството на социалните мрежи. Тя сподели опита си като чуждестранен (албански) студент в София, усилията си за намиране на работа в България и трудовия си опит като модератор на общността в Модис. Българските и чуждестранните студенти бяха заинтригувани от лекцията ѝ и след презентацията се проведе интересна дискусия.

-1

 

-2