Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Френски студенти и преподаватели в магистърската програма по управление на качеството и връзките с клиенти на Университета Париж Версай посетиха Стопанския факултет

   

26.04.2016

Students-Paris

На 25 април 2016 г. група френски студенти и преподаватели в магистърската програма по управление на качеството и връзките с клиенти на Университета Париж Версай посети Стопанския факултет в рамките на задължително международно пътуване по дисциплината междукултурен мениджмънт. Посещението на делегацията бе инициирано от ръководителя на франкофонския филиер и заместник-декан по учебната дейност, доц. д-р Соня Вътева.

Гостите бяха приети от декана на факултета, доц. д-р Теодор Седларски и зам.-декана по международна дейност, доц. д-р Мирослава Христова.

По време на срещата доц.Седларски представи Стопанския факултет, неговата история и развитие, както и различните програми на бакалавърско и магистърско ниво. Обсъдени бяха съвместни инициативи и проекти за по-нататъшно сътрудничество и развитие на традиционно силните връзки на Стопанския факултет и неговия франкофонски филиер с Университета Париж Версай.

 

Presentation-FrenchStudents