Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Емил Георгиев от ДеКони Интернешънъл ще гостува в курса „Екологичен мениджмънт“ на 2 юни

   

02.06.2020

 

 

Емил Георгиев, основател и изпълнителен директор на ДеКони Интернешънъл ще бъде гост в курса по Екологичен мениджмънт на доц. Тодор Ялъмов в специализацията по стратегическо управление в магистърските програми по стратегическо управление и развитие на човешките ресурси с преподаване на английски език.

 

egeorgiev

 

Емил Георгиев има свой избираем курс по Зелен маркетинг в Стопански факултет, но тази лекция е възможност за по-широк кръг студенти (а и кандидат-магистри) да се запознаят с темата за зелената икономика и как фирмата на г-н Георгиев помага на своите клиенти да комуникират по-ефективно тяхната роля в нея.

 

Емил Георгиев е и е редактирал на български език „Хаотика. Мениджмънт и маркетинг в епохата на турбулентността“ и „Маркетинг 3.0. От продуктите към клиентите към човешкия дух“, на проф. Филип Котлър. Експерт с ярко изразена обществена позиция и социална отговорност към гражданското общество, предоставяйки безвъзмездно услуги в областта на комуникациите на неправителствени организации. Дългогодишен гост-лектор в лекциите по маркетинг в Стопански факултет.

 

ДеКони има офиси в Букурещ и Белград. ДеКони е пионер в България в създаването на споделена стойност за своите клиенти и първата в Централна и Източна Европа "Бе корпорация" - световно движение от компании за постигане на социална промяна чрез бизнеса.

 

Уебинарът ще се проведе на 2 юни от 19 часа в платформата Teams и ще бъде на английски език.