Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / До 7 октомври 2016 г. продължава приемът в съвместната магистърската програма "Финансов мениджмънт на английски език" с Университета Бордо

   

21.09.2016

 

 

До 7 октомври 2016 г. в Стопанския факултет продължава приемът на кандидат-магистри в съвместната магистърска програма с френския Университет Бордо "Финансов мениджмънт на английски език". Обучението е платено и се провежда изцяло на английски език от преподаватели от Франция, а завършилите програмата студенти получават френска национална диплома, както и диплома от СУ "Св. Климент Охридски".

 

Приемът на документи (мотивационно писмо, CV и академична справка /приложение от диплома/) за програмата се осъществява по електронен път на адрес yovoganm@yahoo.fr. Класирането се извършва по документи и след устно събеседване с кандидатите.

 

Устният изпит (събеседването) за кандидат магистрите в програма "Финансов мениджмънт на английски език" ще се проведе в началото на месец октомври в Стопанския факултет.

Събеседването ще обхване:

- мотивацията

- познанията по икономика, финанси или счетоводство

- анлийски език

 

Повече информация за програмата "Финансов мениджмънт на английски език"