Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Ас. Анна Вдовичина организира гост-лекции на 4 и 5 май с Димитър Илиев, Gartner UK и с Ясен Дараков, журналист

   

04.05.2020

 

 

Ас. Анна Вдовичина кани всички студенти и преподаватели от Стопанския факултет на две гост-лекции, организирани за студентите от немските групи.

 

  • понеделник, 04.05, 17:30ч, MS Teams среща, гост: Димитър Илиев, Associate Director Strategy Planning@ Gartner, UK. Димитър Илиев ще разкаже за консултантския бизнес като направления, кариерна пътека, т.н. Ще бъдат проведени няколко онлайн сесии с Димитър, които ще включват и работа по казус от консултантската му практика.
  • вторник, 5.05, 17:30ч, skype среща, гост: Ясен Дараков, журналист с международна кариера, който е популярно лице с репортажи от САЩ за BTV, Nova. Ясен Дараков отразява новини от Америка и света за бедствия, наградите "Оскар", живота на българите в САЩ, политиката на Обама и Тръмп. Той е и главен редактор на BG VOICE (издание за българите в САЩ) и ще сподели размисли & страсти по темата за кариера в медиите, адреналина да отразяваш световни новини, как се създава телевизия/вестник, т.н.

 

Всеки, който желае да се включи в онлайн срещите, може да пише на ас. Анна Вдовичина за получаване на линк: a.vdovitchina@gmail.com

 

YDarakov
DIliev