Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Катедри и Академичен състав / Катедри / Икономика / Преподаватели - Катедра Икономика / Проф. д-р Теодор Седларски / НОВО от проф. д-р Теодор Седларски / Васил Калайджиев, студент от ТУ-София и победител в лятната игра на „Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“, посети Стопанския факултет

   

30.11.2019

 

 

Васил Калайджиев, студент от ТУ-София, е един от победителите в лятната игра на инициативата на СУ „Св. Климент Охридски“, подкрепена от Cargill България – „Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“. През ноември Васил Калайджиев посети Стопанския факултет на Софийския университет за срещи с декана доц. д-р Атанас Георгиев и декана от предишния мандат (2015-2019 г.) проф. д-р Теодор Седларски.

 

successinbulgaria

 

 

Доц. Георгиев и проф. Седларски разказаха за инициативите на Стопанския факултет, за проектите на факултета с водещи компании в България, както и за успехите на студентите при реализацията им в страната. Тримата разговаряха за възможностите пред младите хора в България, за това как те самите да градят своето бъдеще и как може бизнесът да се включи по-ефективно в образователния процес.

 

Заедно те посетиха и креативното пространство в Стопанския факултет, създадено от студентите в Бизнес клуба – „Гаража“.

 

Вижте повече във видеото: