Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Катедри и Академичен състав / Катедри / Икономика / Преподаватели - Катедра Икономика / Проф. д-р Теодор Седларски / НОВО от проф. д-р Теодор Седларски / Брейнсторминг сесия със студенти от Стопанския факултет в рамките на инициативата "Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България"

   

23.05.2019

 

На 21 май 2019 г. в студентското творческо пространство на петия етаж в сградата на Стопанския факултет се проведе брейнсторминг сесия на членовете на борда на настоятелите на инициативата "Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България" със студенти от факултета.

2

На срещата-дискусия присъстваха деканът на факултета, доц. Теодор Седларски, г-н Методи Георгиев, Управител на Cargill - България, г-н Максим Майер, издател на сп. Мениджър, г-жа Деси Банова-Плевнелиева, служители на Cargill, представители на Бизнес клуб и на докторантите, както и на агенция "ИнтерИмидж".

1

Бяха обсъдени идеи за предстоящи събития, послания в социалните мрежи, видео рубрики, състезания и концерти, които да достигнат до широката аудитория на младите хора в България.

 

Повече информация за съвместната инициатива на Софийския университет и Cargill - България "Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България".

3