Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Стажантска програма в Mr.Bricolage: в рамките на Дирекция „Покупки“ (ДП)

   

14.06.2016

1

Основано през 1999г., "Доверие Брико" АД е джойнт-венчър между една от най-големите компании на европейския DYI пазар - "Mr.Bricolage SA" - Франция и "Доверие Капитал" АД - България. Компанията притежава изключителни права върху търговска марка "Mr.Bricolage" за България и Македония.
Първият "Mr. Bricolage" магазин в България бе открит в София през ноември 2000г. В момента компанията управлява 11 магазина в България.

Да получиш подкрепа за старта на своята кариера е наистина ценно, затова ние бихме искали да дадем възможност на настоящи студенти да приложат на практика придобитите знания и да им помогнем да намерят своето призвание чрез включване в стажантска програма. Стажантската програма ще се проведе в рамките на Дирекция „Покупки“ (ДП), чиято роля е да осигури оптималния асортимент за магазините Mr.Bricolage.

 

Ангажиментите, които поемаме към приетите стажанти са :

 

  • Да запознаем стажантите с организацията на работа, като определим конкретни наставници на всеки стажант
  • Да включим стажантите активно в работния процес на ДП чрез поставяне на конкретни задачи и осигуряване на възможност да покажат своите знания и умения

 

Търсените от нас стажанти трябва да съответстват на следните изисквания :

 

  • Студенти 3 или 4 година Икономическа специалност
  • Владеене на английски език. Владеенето на френски език е предимство
  • Отлични компютърни умения – MS Office
  • Интерес и мотивация за работа в Mr.Bricolage
  • Предимство са познания за някои от нашите продуктови групи – хоби или предишно образование

 

За да разгледаме Вашата кандидатура е необходимо да ни изпратите следните документи на английски език или на френски език : Мотивационно писмо и автобиография. Очакваме да ги получим до 8 юли 2016 г. на e-mail : diana.djudjeva@mr-bricolage.bg (Диана Джуджева – Асистент на Директор Покупки, телефон за допълнителна информация – 0889 101018).

 

Продължителност на стажа – 2 месеца. Стажът ще бъде платен, като най-успешните стажанти ще получат предложение за работа. Работно време за времето на стажа: пълен работен ден.

ATT00001

Ще се радваме да изберете нашата компания за своя стаж!