Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Sofia Tech Park: event manager assistants

   

28.06.2018

 

 

Позиция: event manager assistants

Форма: доброволец

 

София Тех Парк

„София Тех Парк“ (http://sofiatech.bg/) е първият и единствен към момента научно-технологичен парк в България. Партньори са водещи университети в страната, публични организации, бизнес клъстери и международни организации, неправителствени организации и др. Паркът разполага с уникална инфраструктура – Инкубатор (за развитие и подкрепа на иновативни стартиращи компании); Лабораторен комплекс (11 високоспециализирани лаборатории), Конферентен център, Експериментариум (детски център за наука и технологии) и изложби на нови технологии и изследователски постижения. СТП има ключово място в развитие на иновациите, приложната наука, предприемачеството и образованието в България. Затова сме решили да развиваме сектори с висока добавена стойност и основани върху/на научно-изследователска и развойна дейност. Приоритет за СТП са ИКТ (сред които: киберсигурност, блокчейн, анализа на големи масиви от данни, изкуствения интелект), науките за живота, чистата енергия и се фокусираме се в оползотворяване на потенциала в тези сектори.

Гордеем се, че Иновационният форум „Джон Атанасов“ в София Тех Парк се превърна в една от най-желаните локации за технологични събития, посрещайки редица мероприятия свързани с технологии и иновации, дигитализация и предприемачество, бизнес и образование, здравеопазване и медицина. Досега, Форумът бе домакин на 120, като общият брой посетители през тази година е повече от 50 000. Гостуваха ни първокласни като Европейската младежка олимпиада по информатика (EJOI), Софийския фестивал на науката, WEBIT, „HackConf 2017“ и „Open Fest 2017“, Global Tech Summit, конференцията JPrime, Ппървата международна конференция Dare to Scale, The Digital UnConference Sofia 1.0, събития от календара на Българското председателство и много други.

В СТП сме убедени, че чрез иновации може да постигнем положителна промяна в българската икономика и общество. Вярваме, че страната ни може да се превърне във водеща икономика, базирана на иновации и предприемачество, не само на Балканите, но и в Европа. Нашата цел е да инвестираме в професионален екип, който да реализира промяната. Затова решихме да развием капацитета си да организираме и посрещаме събития, така, че те да потенциала на парка, на лабораториите, на стартиращите компании, в инкубатора, както и на представителите на екосситемата, с които дружеството работи.

 

В момента екипът на парка имаме нужда от event manager assistants, които да помагат дейността на STP event managers.

 

Ако станеш част от екипа ни:

 • ще участваш в организиране на разнообразни събития за бизнес, предприемачество, технологии, наука и много др.
 • имаш гъвкаво работно време
 • ще се докоснеш до водещи български професионалисти в областта на организирането на събития
 • ще се запознаеш с много и интересни хора от технологиите, бизнеса, образованието и администрацията

 

ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ

 • управление на календара за събития
 • техническа поддръжка на събитията – подреждане на зали, боравене с озвучителна система, мултимедия, микрофон
 • участие в административно обслужване – оферти, отчети, справки и протоколи
 • комуникация с клиенти и подизпълнители

 

От вас очакваме да сте:

 • с добри комуникационни умения
 • активен, организиран и адаптивен
 • с добър (говоримо) английски

 

Можете да изберете включване по избран от вас график и времетраене до края на декември 2018 г.

 

Работата в София Тех Парк ще ви донесе безценен опит и знания в областта на event management. За вложените усилия ще получите сертификат и препоръка от екипа на СТП АД.

 

Ако се виждате в ролята на младши член в екипа на СТП просто ни изпрати CV и няколко думи за себе си на events@sofiatech.bg до 05.07.2018 г.