Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ - АГЕНЦИЯ „МИТНИЦИ”: Възможности за кариерно развитие

   

06.07.2017

 

Image.1499258995883

МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ

АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ”

 

Визитна картичка:

Една от най-старите държавни институции в България с утвърдени традиции, стабилна организационна среда и корпоративна култура. Агенцията провежда активна кадрова политика по набиране и задържане на млади, мотивирани, високообразовани служители, с висок интегритет, които добросъвестно да изпълняват служебните си задължения, и които са готови да противодействат на корупционни практики, при спазване на законността и интересите на държавата. Предлагаме възможности за кариерно развитие и допълнително възнаграждение за постигнати значими резултати.

Контакти: Централно митническо управление, София 1202, ул. „Георги С. Раковски“ 47

Повече информация за нас можете да откриете на: Интернет страница на Агенция „Митници“:

http://customs.bg/

Как да кандидатствате, за да станете част от нашия екип?

1. Да следите вакантните длъжности в категория „КАРИЕРА“/„Обявления за конкурси и подбори“ на Интернет страницата на Агенция „Митници“.

2. Да подадете необходимите документи за участие в конкурса.

3. Да докажете нужните знания и умения за съответната длъжност.

 

Желаещите да обвържат професионалната си реализация с нашата организация, приветстваме искрено и вярваме, че работата при нас ще Ви даде възможност за професионално израстване и кариера.