Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Мастър клас за млади предприемачи и стартиращи фирми - понеделник, 16 март 2020 г. от 9:00 ч. до 16:30 ч.

   

09.03.2020

 

 

 

Мастър клас за млади предприемачи и стартиращи фирми

 

Ако имате идея и искате да я превърнете в печеливш бизнес, участвайте в обучителна програма на БТПП и Startup Masters! Участието е финансирано по европейска програма и е безплатно за участниците!

 

Запишете се за участие и ще научите как да създавате стойностно предложение по-добро от това на конкуренцията, как да превърнате идеите за иновации в пазарен успех, как да развиете бизнес и маркетинг план, как да формирате екип и да структурирате компанията, като същевременно спазвате всички законови изисквания и стъпки при регистрация на фирма, патент и търговска марка.


Кои ще ни обучава? ➡ Лекторите Димитър Савов и Никола Кисов от Startup master имат дългогодишен опит и доказана експертиза. Startup master работят с компании от Израел, Австралия, Щатите, Германия, Англия, Канада и още 60 държави, като благодарение на тяхната подкрепа през последните 5 години клиентите им са генерирали над половин милиярд долара. Само по време на партньорството им със Софтуни през техните обучения са преминали над 5 хиляди човека.

 

Програмата ще се проведе в пет дни от 9ч. до 16.30 на датите 16, 17, 18, 23 и 24ти март 2020 г., в сградата на БТПП, гр. София, ул. Искър 9.

 

ПРОГРАМА:
☑ 16-ти Концепция за дизайн - Теория и практика
☑ 17-ти Предприемачество – Теория и практика
☑ 18-ти Управление на проектния жизнен цикъл - Теория и практика
☑ 23-ти Презентации на проекти, дискусии и оптимизация
☑ 24-ти Управление на интелектуалната собственост

 

Кой може да се включи? ➡ Този мастър клас е подходящ за стартиращи фирми или за всеки, които иска да създаде свой печеливш бизнес. Обученията са насочени както към хора без опит по темите, така и хора, които искат да научат повече и търсят надграждане.
*Участието в семинара ще бъде безплатно, но след извършване на предварителна регистрация. Единственото изискване към участниците е да бъдат под 45 г.

 

ЗА РЕГИСТРАЦИЯ КЛИКНЕТЕ ТУК: ➡ https://page.co/dPgYm

 

Какво още? Всеки участник ще работи върху реална идея, като след обучението ще може да кандидатства в Състезание на иновативно предприемачесто. Каква е наградата? Индивидуална консултация за развитие на бизнес план и участие с напълно покрити разходи в обучение в Трабзон, Турция.

 

Разгледайте платформата за подаване на проектни идеи тук: ➡ https://bg.conceptinnovation.n etwork/ms/yarisma-17

 

При необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с:
Европейски иновационен и информационен център
Българска търговско-промишлена палата
Тел: +359 2/ 8117 525 / 515/ 505
Е-mail: een@bcci.bg
http://www.bcci.bg

 

Инициативата се организира по проект „Концепция за международна иновационна мрежа“, финансиран по Програмата за сътрудничество между Република Турция и ЕС, с водещата организация Търговската палата в Трабзон (Турция) в партньорство с БТПП и Търговската палата в Каунас (Литва).