Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Management Consulting Hackathon в България

   

21.01.2020

 

thumbnail_Poster

 

Българският клон на най-голямата студентска организация в света за бизнес консултиране, 180 Degrees Consulting Sofia, в партньорство с Brightive организира първия по рода си Management Consulting Hackathon в България!

 

Състезанието за разрешаване на реални бизнес казуси за реални клиенти от студенти и наскоро завършили професионалисти ще се проведе уикенда на 14 и 15 март в луксозното споделено работно пространство NETWORKING Premium в София, като може да се кандидатства за участие до 16 февруари на consultinghackathon.com.

 

Събитието представлява двудневно интензивно състезание на английски език за разрешаване на реални бизнес казуси както за български социални организации, сред които Заедно в час и Образование България 2030, така и за Brightive, професионална консултантска компания и официален партньор на събитието. По този начин състезанието предоставя уникалната възможност на участниците да се докоснат едновременно до социалната среда и корпоративния свят в България.

 

Темите на бизнес казусите, които участниците ще разрешават в екипи от по 4 човек, включват:

  • Провеждане на пазарно проучване и създаване/валидиране на бизнес план;
  • Оценка на социалния ефект на неправителствена организация.
  • Разработване на стратегия за набиране на средства за социална кауза;
  • Разработване на стратегия за оперативно развитие на НПО или фирма;
  • Създаване на план за въвеждане на нови бизнес процеси, инструменти и др.;
  • Разработване на онлайн и офлайн маркетинг стратегия.

 

Ако си 3-ти/4-ти курс или наскоро си завършил/а и имаш желание да се превъплътиш в ролята на професионален консултант в рамките на уикенда, както и да участваш в разрешаването на реални бизнес казуси, ще се радваме да получим твоята кандидатура преди 16-ти февруари! За кандидатстване или за допълнителна информация, моля да посетиш сайта на събитието: consultinghackathon.com

 

Събитието може да се открие и на страниците ни във фейсбук и инстаграм (https://www.facebook.com/events/591368024990035/)