Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Лидерска академия на Заедно в час в София - 13 септември 2019 г.

   

26.08.2019

 

 

Ти си активен, социално ангажиран студент и търсиш начини да придобиеш нови умения и знания? Искаш да се развиваш, но и да допринасяш за средата и обществото, в които живееш?

 

Стани част от Лидерската академия на “Заедно в час” в България! След две успешни издания на академията в Лондон и Берлин, дойде време и ти да имаш тази възможност - този път в София.

 

Кандидатствай до 30 август като попълниш този формуляр: http://bit.ly/2GUAdFP!

 

Обучението включва методи и упражнения от опита на „Заедно в час“ и програмата за професионално и лидерско развитие на организацията, която бе отличена като "Най-добра програма за кариерно развитие" и "Най-добра обучителна програма" в конкурса "Работодател на годината" 2018 г.

 

Какво сме ти подготвили в тази селективна тридневна програма?

 

Обучения, свързани с универсални лидерски умения, които можеш да прилагаш в различен контекст и сфера
Сесии, насочени към твоето личностно и кариерно развитие
Среща с лидери от различни сектори, от които да черпиш вдъхновение и знание
Опознаване на “Заедно в час” и нашата общност от съмишленици
Среща с 30 мотивирани студенти от цялата страна

 

Какво е нужно, за да участваш?
Да учиш бакалавърска или магистърска степен през предстоящата академична година (2019/2020)
Да попълниш формуляра за кандидатстване, за да се запознаем с теб и твоите мотивация, опит и възгледи: http://bit.ly/2GUAdFP
Жури от екипа на “Заедно в час” и наши партньори ще подбере 30 човека от цялата страна, които да се включат в Лидерската академия тази есен.

 

Участието в академията е безплатно. Ако си одобрен и пътуваш от друго населено място в България, ние ще покрием разходите ти за нощувка и транспорт до София.

--------

Визията на „Заедно в час“ за образованието е всяко дете в България да има достъп до качествено образование, което да спомогне реализирането на пълния му потенциал. Програмата на „Заедно в час“ в България се провежда от 2010 г. като досега през нея са преминали над 350 души. „Заедно в час“ е създадена по инициативата и финансовата подкрепа на фондация „Америка за България“. Прочетете повече за нас на https://zaednovchas.bg/about-us/