Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Полезна информация за студенти / Университетът ADA стартира прием за учебната 2021-2022 г.

   

10.02.2021

 

Създаден през 2006 г. Университетът ADA се посвещава на подготовката на иновативни глобални лидери и на насърчаването на полезни съвместни изследвания в областта на дипломацията, обществеността и международните отношения, бизнеса, хуманитарните науки, информационните технологии и системното инженерство.

Campus

Университетът е домакин на студенти от 40 държави. Бакалавърските и магистърските програми на ADA се фокусират върху бизнес администрацията, икономиката, компютърното инженерство, компютърните науки, информационните технологии, международните изследвания, обществените отношения, правото, финансите, дипломацията и публичната администрация по международни отношения, управление на образованието и др.

От 2009 г. ADA University предлага международна стипендия на името на Алимардан Топчубашов, с която да донесе първокласно международно образование и обучение по лидерство на студенти от цял свят. Международната стипендия е отворена за международни кандидат-студенти и студенти. Финансирането се осъществява всеки семестър за продължителността на обучението на студентите, когато са изпълнени определени критерии и при наличие на средства. Крайният срок за кандидатстване за стипендия Топчубашов е 1 април 2021 г.

Повече информация можете да намерите тук или като посетите www.ada.edu