Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Студенти представиха пред мениджмънта на Experian България оригинални решения на казуси от практиката

   

03.05.2022

 

Под ръководството на Дамян Илиев, мениджър „Финанси“ в екипа на Experian България, и на доц. д-р Боряна Богданова, зам.-декан на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, студентите, слушащи курса „Количествени методи във финансите“, имаха възможността да работят в продължение на три седмици върху три казуса от практиката.

experian 1

Презентациите се проведоха в хибриден формат – на място в офиса на Experian България и онлайн. Всеки екип имаше на разположение 30 минути, за да представи основните резултати от проведения анализ и да отговори на въпросите на петчленното жури, в състав Дамян Илиев, доц. Боряна Богданова, Виктор Иванов, Катрин Сачанова, Радослав Лазаров.

experian 2

Представените идеи и решения бяха оценени високо от журито, а всеки отбор предстои да получи в писмен вид конструктивна обратна връзка и насоки за бъдещо развитие.

experian 3