Начало / Университетът / Факултети / Геолого-географски факултет / Новини / Студенти от специалност „Плакат и визуална комуникация“ създадоха лого на „Геолого-географския факултет“ на Софийския университет

   
Студенти от специалност „Плакат и визуална комуникация“ създадоха лого на „Геолого-географския факултет“ на Софийския университет

По инициатива на „Геолого-географския факултет" на СУ подкрепена и организирана от катедра „Плакат и визуална комуникация“ на Националната художествена академия беше осъществен конкурс за лого на „Геолого-географския факултет“ на СУ „Св. Климент Охридски“.

 

 

 

 

Конкурсът се проведе сред всички студенти в бакалавърска специалност „Плакат и визуална комуникация“ и магистърските програми на катедрата. От постъпилите близо тридесет предложения, журито определи следните лауреати:

  • Първо място – Марио Костов, магистърска програма „Плакат“ и Здравко Сираков, IV к. бакалавърска специалност „Плакат и визуална комуникация“.
  • Второ място – Никол Вълкова, магистърска програма „Визуална комуникация“.
  • Трето място – Евгения Тошева, IV к. бакалавърска специалност „Плакат и визуална комуникация“.

Победителите на първо място получиха парични и предметни награди, както и почетни грамоти, а на второ и трето място предметни награди и почетни грамоти . Наградите бяха връчени от декана на „Геолого-географския факултет“ – доц. д-р Климент Найденов пред централния вход на ректората на Софийския университет в присъствието на студенти и преподаватели от двете учебни заведения.

Конкурс - Ново Лого ГГФ