Начало / Новини / Новини и събития / Преподаватели и студенти от ФНОИ съдействаха за новия запис на песента на Емил Димитров „Ела в София“

   
Преподаватели и студенти от ФНОИ съдействаха за новия запис на песента на Емил Димитров „Ела в София“

На 16 юни 2024 г. на стадион „Юнак“ се състоя представянето на новия запис на песента на Емил Димитров „Ела в София“ от 1968 г., в изпълнение на Стефан Вълдобрев, „Обичайните заподозрени“ и „Акага“ със съдействието на преподаватели и студенти от специалност „Медийни технологии и тонрежисура“ на Факултета по науки за образованието и изкуствата.

Това събитие е част от инициативите на фондация „Аз съм София“, свързани с фестивала „Аз съм София“ през септември 2024 г.

1-2

Специалност „Медийни технологии и тонрежисура“ във Факултета по науки за образованието и изкуствата на Софийския университет е основен и предпочитан партньор при реализирането на събитията от фестивала.

1-6

Проф. д-р Адриан Георгиев обезпечи озвучаването и многоканалния запис на събитието, а ас. д-р Мария Радева съдейства за фотозаснемането.

1-1

Студентите от втори курс – Яница Янкулова и Виктория Джамбазова се включиха във видеозаснемането, Тихомир Георгиев – в аудио записа, а Стоян Савов и Александър Иванов – в изпълнението.

1-5

Дипломантите от четвърти курс Камен Станков и Владимир Савов асистираха при озвучаването и подготвят клипа и микса на песента с кадри от събитието.

1-4

 

1-3