Начало / Новини / Календар / XXII Национална конференция по химия за студенти и докторанти

130 ауд., Факултет по химия и фармация

В периода 15-17 май 2024 г. от 11.00 ч. в 130 аудитория във Факултета по химия и фармация ще се проведе XXII Национална конференция по химия за студенти и докторанти.

Конференцията е с дългогодишни традиции и се организира и провежда във Факултета по химия и фармация на Софийския университет „Св. Климент Охридски". Утвърдила се е като едно от най- значимите събития на национално ниво за прохождащите изследователи с интереси в областта на химията и фармацията. Целта на форума е да се даде възможност на младите колеги - студенти, докторанти и млади учени, развиващи се в сферата на химията и фармацията, да представят научните си резултати. Участниците в конференцията изнасят устни доклади, които са разделени в секции в зависимост от спецификата на изследванията им. Конференцията е форум, който осигурява възможности за научни дискусии, обмяна на опит и създаване на нови контакти с участници от различни изследователски организации.

 

Председател на Организационния комитет: проф. Георги Вайсилов, кат. Органична химия и фармакогнозия

За повече информация: тук .

Събитието се провежда в рамките на традиционните Майски дни на културата на Софийския университет "Св. Климент Охридски"