Начало / Новини / Календар / Кариерен форум 8.0 в Стопанския факултет

Стопански факултет, бул. „Цариградско шосе“ 125, бл. 3

На 28 май 2024 г.,11:00 ч. - 18:00 ч., в Стопанския факултет ще се проведе Осмото издание на традиционния кариерен форум – изложение е под надслов: „С поглед в бъдещето“ и предоставя възможности за срещи и първи крачки в света на бизнеса и икономиката. Събитието е подходящо за ученици, студенти, докторанти и други заинтересовани лица.

Кариерният форум на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ през годините се утвърди като успешна инициатива, която помага на студенти и ученици да направят първи крачки в посока на своето професионално развитие.

 

Програмата на 28 май включва разполагане на фирмени изложбени щандове на работодатели, партниращи със Стопанския факултет. На разположение на участващите компании и посетителите ще е новото co-working пространство във факултета, където ще могат да се провеждат блиц интервюта с потенциални кандидати. Събитието е със свободен достъп, както за студенти на Стопанския факултет, така и за студенти и ученици от други учебни заведения.

 

Съорганизатори на събитието в гр. София са Студентският съвет на СУ „Св. Климент Охридски“ и AIESEC България.

 

Административен партньор на събитието е Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

 

Тазгодишната кауза, която ще бъде финансирана с набраните средства по форума, е учредяването на стипендиантски фонд в подкрепа на новоприети бакалаври в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Събитието е част от Форуми за кариерно развитие в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ 2024 г. – пролетни издания

То се провежда в рамките на традиционните Майски дни на културата на Софийския университет.