Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / WEBIT.Festival Europe 2018 набира доброволци за фестивала на 26 и 27 юни - Sofia Investment Agency

   

04.04.2018

 

Организаторите на WEBIT.Festival Europe 2018 ще допуснат екип от млади амбициозни доброволци зад кулисите на престижния фестивал, който тази година ще се проведе на 26 и 27 юни 2018 г. в София Тех Парк. Ще бъдат избрани общо 50 доброволци, като изискванията към тях са да бъдат активни, отговорни и комуникативни личности и да имат интерес към насочеността на фестивала – дигиталните трансформации в световен мащаб. Отговорностите им ще включат организация в дните на фестивала, посрещане на делегатите и лекторите, те ще бъдат и асистенти на VIP гостите.

Доброволците извън залите ще бъдат ангажирани само в един от двата дни на фестивала. Помощниците в залите с презентации ще бъдат ангажирани и в двата дни на фестивала и ще могат да чуят и лекциите на участниците във фестивалната програма. Пълно описание на изискванията и формата за кандидатстване са поместени в сайта на фестивала.

Webit.Festival 2018 e едно от най-значимите и влиятелни събития в Европа за бизнес, технологии и иновации. София е една от петте дестинации в света (наред с Истанбул, Дубай, Сингапур и Делхи), където форумът ежегодно събира политическия и бизнес елит в областта на дигиталните технологии. Темата тази година е (пре):Създаване бъдещето на Европа /re:Inventing Europe’s Future/. Фестивалът отново ще включва над 12 паралелни конференции, множество уъркшопи и тематични затворени дискусии за човешко здраве, дигитална инфраструктура, умни градове, мобилност и др.

 

Повече за програмата, лекторите, архив от 2017 г. и регистрация за Webit.Festival 2018 ще намерите тук.