Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Възможности за стажове в „Софийска вода“ АД

   

13.05.2022

 

„Софийска вода“ АД осигурява услугите по водоснабдяване, канализация и пречистване на води в Столична община. Компанията е най-големият ВиК оператор на територията на България и първият с екологичен сертификат ЕМАS. Като част от групата на Веолия, ние от „Софийска вода“ се стремим да предоставяме иновативни и устойчиви решения и да бъдем еталон за екологична трансформация, която е в основата на Целта на Веолия.

Уменията и експертността на служителите са основният актив на „Софийска вода“, като в момента броят на обучените професионалисти, работещи за компанията в офис локациите и на терен, е над 1100 души, експерти от над 170 различни специалности и професии. През 2022 г. за двадесети път ще приемем студенти и млади специалисти от различни специалности в нашата стажантска програма „Предизвикай бъдещето“. Голяма част от младежите продължават кариерния си път в компанията на постоянни позиции.

LogoSV_V (1)

Възможности за стаж:

Изпращайте вашите кандидатури на имейл: recruitment@sofiyskavoda.bg