Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Стартира кандидастването за Greenhouse - 6 месечна преакселераторска програма за предприемачи със зелени бизнес идеи в начален етап на развитие

   

25.04.2017

climate-kic-logo-on-website-562x288

 

Вече стартира кандидастването за Greenhouse - 6 месечната преакселераторска програма за предприемачи със зелени бизнес идеи в начален етап на развитие, която е насочена изцяло и само за студнети на Софийски Университет "Св. Климент Охридски".

Greenhouse е първата по рода си международна преакселераторска програма, организирана в рамките на висше учебно заведение. Избраните екипи ще получат финансова подкрепа в размер до 2500€ за развитие на идеята. Заедно с това Greenhouse предлага менторство, работилници и достъп до различни събития и обучения в България и чужбина за период от 6 месеца - юли - декември 2017г..

Greenhouse ще се проведе едновременно в 5 европейски държави - Полша, Унгария, Италия, Франция и България. Работният език е английски.

На 3 май 2017 г. от 17 часа в залата на ниво Партер във факултета по Химия и Фармация на СУ (ул. Джаймс Баучер №1) ще се състои matchmaking среща. Освен подробности за процеса на кандидастване, срещата цели да подпомогне сфорирането на интердисциплинарни екипи с допълващи се знания и умения.

 

 

Официална страница на програмата: http://www.climate-kic.org/for-students/pre-incubation/

 

Крайният срок за кандидатстване е 15-ти май 2017г..

 

Линк към апликационнта форма за кандидатстване: http://www.climate-kic.org/for-students/pre-incubation/greenhouse-application/

 

Моля, потвърдете участие на имейл info@cleantech.bg до 30.04.2017г.

 

Очакваме Ви с нетърпение,

Екипът на Клийнтех България