Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Покана за участие в дискусия на тема „Бъдещето на труда – умения, форми на работа и роля на работодателите“

   

15.07.2022

 

Институтът за икономическа политика ви кани да вземете участие в предстоящата дискусия на тема „Бъдещето на труда – умения, форми на работа и роля на работодателите“, която ще се проведе на 20 юли 2022 г. в залата на Джуниър Ачийвмънт България (бул. „Княз Ал. Дондуков“ №54Б, ет. 1, вход откъм бул. „В. Левски“).

Facebook Event Cover_Future of Work

В първата част на събитието ще бъдат обсъдени процесите на трансформация на пазара на труда, които получиха допълнително ускорение в годините на пандемията и очакванията ни занапред. Водещите дискутанти ще бъдат:

  • Анастас Гогов, управляващ директор, The Management Board
  • Радка Чамова, Chief People and Culture Officer, Despark
  • Мария Лазова, мениджър „Бизнес развитие“, Manpower България
  • Надежда Ангелова, експерт Бизнес Развитие и Старши консултант, CATRO Bulgaria
  • Лъчезар Африканов, Нов български университет

Във втората част на събитието Институт за икономическа политика ще представи резултатите от проекта „REMSKA – умения за работа от разстояние за всички“ и ще предостави възможност за тестване на Масивния отворен онлайн курс, създаден в рамките на проекта REMSKA, който е съфинансиран от програмата „Еразъм+“ на Европейския съюз.

За да заявите своето участие, е необходимо да попълните формуляр за регистрация.