Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Покана от МЕТРО България за участие в бизнес казус с възможност за стартиране на кариера

   

15.07.2022

 

Скъпи студенти,

От МЕТРО България, в партньорство със Стопанския факултет към Софийски Университет „Св. Климент Охридски“, се радваме да Ви поканим да участвате в нашия бизнес казус и при успешно справяне да започнете кариерата си в най-голямата фирма за търговия на едро в България като Младши финансов анализатор (по-подробно описание на позицията можете да намерите тук).

Attention_880x660

Казусът ни илюстрира стандартна ситуация за всяка голяма международна компания и Ви дава възможност да приложите знанията, които сте придобили в лекциите до момента – както за работа с финансови данни, така и за решаване на реални бизнес проблеми. Вярваме, че ще Ви бъде интересно.

При желание да участвате в нашия казус, можете да изпратите имейл на jobs@metro.bg до 25.07.2022 г. След заявяване на участие, ще имате една седмица да ни изпратите предложението си. След това, в рамките на още една седмица, ще организираме среща с Вас, на която да го представите. Ние ще Ви дадем обратна връзка и ще Ви разкажем по-подробно за възможностите за реализация в компанията. Всеки участник ще получи и сертификат за участие.

Казусът можете да видите тук .

 

При въпроси:

stefan.kalapchiev@metro.bg, тел. +359 2 9762 402