Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Nexo и MFG предоставят студентски стипендии в МП „Финанси, инвестиции и финтех“

   

04.04.2022

 

За втора поредна година водещи компании от финтех сектора в България предоставят стипендии на студентите от магистърска програма "Финанси, инвестиции и финтех" в сътрудничество с Българската Финтех Асоциация.

20210717_FND001

Това са компаниите Nexo и MFG. Детайли относно общите правила, критерии и кандидатстване можете да намерите тук:

 

Информация за компаниите-спонсори:

нексо
мфг

Nexo е една от водещите световни компании в сферата на дигиталните финанси. Създадена в България.

Изграждаме първи по рода си продукти и услуги в крипто екосистемата от родна почва за милиони потребители в цял свят. Полагаме основите на една изцяло нова индустрия и градим правилата на своето време.

Просперираме благодарение на високи страндарти, сплотена среда и споделени цели.

Нашият екип — кои сме ние и как мислим — е основата на нашия успех.

Management Financial Group (MFG) е холдинг, който обхваща в структурата си водещи компании, специализирани в областта на предоставянето на небанкови финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG управлява богато портфолио от успешни бизнес начинания в сферата на потребителското кредитиране, финансирането на микро и малки предприятия, дигиталното кредитиране и други алтернативни финансови продукти и услуги.

MFG обединява компании с разнообразен опит, история и традиции. Някои от брандовете, част от структурата на MFG, са в началото на своето развитие, други са в етап на развитие и растеж, докато трети са вече установени имена в полето, в което оперират, с над 14-годишен опит. Повече от 8300 служители и консултанти в над 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония са заети в грижата за нашите клиенти.

Фокусът ни излиза извън пределите на кредитирането, като развиваме успешни платежни операции, инвестиционна платформа и други бизнес модели.

Водени от мисията и визията ни за растеж, ние в MFG имаме амбицията да се докажем като един от най-бързо растящите генератори на финтех продукти и услуги.