Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Лятно училище в Zhejiang University Ningbo Institute of Technology, Китай, 01-09 август 2018

   

04.04.2018

 

В резултат на подписано споразумение за сътрудничество между Стопански факултет на СУ „Св. Кл. Охридски“ и Zhejiang University Ningbo Institute оf Technology, Китай от 1 до 9 август 2018 г. се организира лятно училище на тема „Възможности и предизвикателства на съвременната логистика – анализ на потенциала на инициативата „Новият път на коприната“.

Лятното училище е отворено за студенти от всички образователни степени – бакалаври, магистри и докторанти.

Домакините поемат изцяло разходите по настаняването на участниците, обучението, както и панорамна разходка в града Ningbo.

Участниците заплащат разходите за пътуване, издаването на виза, допълнителни екскурзии след края на обучението до Пекин, Шанхай и Хангджу, както и разходи от личен характер.

Желаещите да се включат в лятното училище, трябва да изпратят СV на английски език на г-жа Алида Ризова, инспектор Международни програми и проекти на Стопански факултет alida@feb.uni-sofia.bg

 

Първите записали се, са с предимство!