Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Календар Магистри / Плащане на семестриални такси за 2022/2023 учебна година, зимен семестър, чрез СУСИ

   

26.07.2022

 

Кампанията в СУСИ за плащане на семестриалните такси за зимен семестър на 2022/2023 учебна година ще бъде в интервала 27.07-30.09.2022 г. и ще бъде достъпна от студентския ви профил. При нея се използва системата за разплащане на ePay/EasyPay. При такова плащане отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка и присъствено записване. Записването в отдел "Студенти" на студентите, отговарящи на общите изисквания и платили чрез СУСИ, става без да е необходимо присъствието на студента. Заверката на студентската книжка се осъществява в срок до две седмици от началото на семестъра (съгласно заповед РД 19-80/11.02.2020 г.).

При онлайн плащане през сайта на ePay вече е възможно изпозване на произволна банкова карта (т.е. без предварително направена регистрация в ePay).

За извършване на плащането операторът Ипей АД начислява съответни такси.

Кампанията не важи за приетите от зимен семестър на 2022/2023 учебна година. Студентите могат да заплащат семестриалната си такса чрез СУСИ за втори и всеки следващ семестър на следването си.

Подробна информация

При проблеми, свързани с плащането чрез СУСИ, моля, обръщайте се към администраторите на СУСИ за вашия факултет.

3BGEN