Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърската програма Моделиране на големи данни в бизнеса и финансите (Business Analytics) / Кариерно събитие „Банка ДСК в търсене на таланти“

   

10.11.2017

 

1

Кариерният център на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ организира съвместно с банка ДСК кариерно събитие на тема „Банка ДСК в търсене на таланти“.

Г-н Камен Кирилов, директор на дирекция „Бизнес развитие и продукти“ представи възможностите за кариерна реализация и развитие в банковия сектор, след което обяви детайлите на стажантската програма на банка ДСК . Подробно представяне на програмата, както и на сроковете за кандидатстване, можете да намерите тук .

След презентацията, последва активна дискусия с участието на г-н Боян Стефов – член на Управителния свет на банка ДСК, г-н Теодор Григоров - ръководител на отдел „Големи корпоративни клиенти“, г-н Камен Кирилов – директор на дирекция „Бизнес развитие и продукти“ и г-жа Маргарита Сивчева – експерт в управление „Маркетинг и продажби“.

2

В рамките на дискусията бяха обсъдени предимствата и предизвикателствата пред кариерния избор в банковия сектор, както и в различните направления на банката. След официалната част на събитието, дискусията продължи в неформална обстановка.

-3
4
5
6

 

FEBA-DSKs