Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Възможностите не се случват сами, ние ги създаваме: Регистрирай се за участие в Кариерен форум 6.0

   

08.06.2021

 

Не чакай възможностите сами да те намерят! Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ те канят на Кариерен форум 6.0, който се организира с подкрепата на Германо-Българската индустриално-търговска камара, Българската търговско-промишлена палата и AIESEC България. Включи се и дай тласък на своето кариерно развитие!

кариерен форум 6-0

Форумът ще се проведе на 7 юли 2021 г. в онлайн-среда в специален раздел на интернет-страницата на Стопанския факултет. Чрез кликване върху логото на избран от теб работодател ще получиш достъп до линк за онлайн-връзка с работодателя и до информация за предлаганите възможности за работа и стаж. Освен това в рамките на тазгодишното издание на форума ще имаш възможност да се срещнеш с професионален кариерен консултант и да получиш насоки в подкрепа на твоето кариерно развитие.

Кариерният форум ще бъде отворен не само за студентите на Стопанския факултет, но и за всички заинтересовани лица. За да се включиш е необходимо в срок до 30 юни 2021г. да се регистрираш на следния линк: https://forms.office.com/r/ZZLzyzm3dd. Регистрацията ти дава възможност да запазиш час за среща с конкретни работодатели и/или с кариерен консултант. Седмица преди началото на форума ще ти изпратим имейл с инструкции за участие.

Очакваме те!

Картина2