Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стопанският факултет вече е член на British Bulgarian Business Association (БББА)

   

26.10.2022

 

Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ вече е член на Британско-българската бизнес асоциация (БББА) в качеството си на най-добрия бизнес факултет в България.

Факултетът ще има възможност да бъде част от международната бизнес мрежа за развитие “Connects” с безплатен пробен период. Стопанският факултет ще получава информация за предстоящи събития на Асоциацията и всички членове на Факултета ще могат да участват в тях. Повече за събитията на БББА можете да намерите тук.

Untitled design

БББА е активна и в профилите си в социалните мрежи Facebook и LinkedIn, което подпомага по-добрата комуникация между ръководството на Асоциацията и нейните членове. Стопанския факултет ще има и представителство по време на събитието за запознанство на членовете, което е подходящ и удобен начин за наскоро присъединилите се членове и тяхното интегриране в обществото на БББА.