Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / PwC България ви кани на ексклузивна лекция и уъркшоп за личностно развитие

   

04.03.2022

 

Тази пролет Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, Кариерният център на Стопанския факултет и PwC България организират 2 интересни събития за студентите.

PwC_FEBA_Announcement_events2022

14 март, 11:30-13:00 ч. - Ексклузивна онлайн лекция с експерти на PwC

По време на събитието експертите на PwC ще споделят повече за работата си в сферите на финансите, одита и счетоводството и основните предизвикателства, с които се справят ежедневно.

Консултантите на компанията ще разкажат как минава един техен ден и ще разкрият любопитни моменти от работния процес. Експертите ще запознаят студентите с новите технологии, които вече са неизменна част от тяхната работа, ще споделят как оптимизират процесите и правят работата по-креативна и интересна. Студентите ще научат повече за кариерните възможности в PwC.

Линк за участие: shorturl.at/qvzO3

 

14 април, 18:15-19:15 ч, - Уъркшоп “Your Personal Brand”

През април PwC организира специален уъркшоп на тема личностно развитие. Студентите ще имат възможност да научат какво е личен бранд; кои са качествата, които помагат да изградим добър личен бранд и как да го използваме ефективно.

Лектор е Свилен Панков - старши мениджър „Глобални проекти и промяна“ в PwC и част от PwC CEE Executive Coaches. Сертифициран е като обучител на различни модели за личностно развитие. Работи в PwC е от 2009 г. През годините заема различни ръководни позиции във Франция, Германия, България и Централна и Източна Европа.

 

PwC е сред най-предпочитаните работодатели в света. Компанията има офиси в 156 държави, в които работят над 295 000 служители, ангажирани в предоставянето на качествени одиторски, данъчни и консултантски услуги.
Повече информация може да откриете в официалния сайт: www.pwc.bg

Началният час на всяко от събитията ще бъде оповестен в календара с предстоящи събития на страницата на Стопанския факултет.