Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / На 8-ми януари ще се проведе гост-лекция на Цанислав Генчев на тема „Първи стъпки към успешната реализация“

   

03.01.2024

 

На 8 януари (понеделник) Цанислав Генчев ще изнесе гост-лекция на тема „Първи стъпки към успешната реализация“ в Стопанския факултет. Събитието се организира от Бизнес клуба и ще се проведе в зала 200 от 18:30 часа.

Студентите ще имат възможността да научат повече за подготовката на своето CV, за избора на подходяща професия и за пътя към първите крачки в света на бизнеса.

Цанислав Генчев фб евент

Цанислав Генчев е мениджър „Човешки ресурси“ в НОТО – бързо разрастваща се българска компания със софтуер за превенция на финансови измами и пране на пари. Той има 5-годишен опит в сферата, работил е за международни компании в автомобилния, земеделския и ритейл сектора.

Завършил е финансов мениджмънт и маркетинг във ВУЗФ и също така е дигитален маркетинг консултант във фондация „Америка за България“, която работи за укрепването на частния сектор и свързаните с това демократични институции в страната. Още от гимназията Цанислав участва в младежки и граждански организации и активно подкрепя такива.

Можете да заявите своето присъствие тук.