Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Имам нещо да ти кажа: Елена Маринова. 30 март, 18 ч.

   

28.03.2016

 

 

От Бизнес Клуба на Софийския университет ви каним на поредица от събития, която цели да ви разкаже, замисли и обогати. Нашите лектори, всеки успешно реализирал се възпитаник на Стопански факултет, ще ви предоставят възможността да прекарате 90 минути с тях и ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват. Те ще споделят с Вас безценни съвети, ще ви разкажат как са стигнали до върха, през какви препятствия и трудности.

Първата ни гост-лекторка ще бъде Елена Маринова, един от създателите на софтуерната компания "Мусала Софт". В периода 2005-2009 г. е вицепрезидент на Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ). Тя е член на Управителния съвет на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ), председател на комисията по образование, част от борда на Американския университет в България и e-skills посланник на ЕС. С две думи има много какво да сподели като опит.

Събитията ще се проведат в три поредни седмици, а на 16 април (събота) от 11 часа, ще се проведе и практическо ателие с изненади.

#Facebook. Имам нещо да ти кажа: Елена Маринова. 30 март, 18 ч.