Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Имам нещо да ти кажа: Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа

   

05.04.2016

AtanasRaikov-Sutherland

 

От Бизнес Клуба на Софийския университет ви каним на поредица от събития, която цели да ви разкаже, замисли и обогати. Нашите лектори, всеки успешно реализирал се възпитаник на Стопански факултет, ще ви предоставят възможността да прекарате 90 минути с тях и ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват. Те ще споделят с Вас безценни съвети, ще ви разкажат как са стигнали до върха, през какви препятствия и трудности.

Следващият ни гост-лектор е Атанас Райков, генерален мениджър за Централна и Източна Европа във Viber, се присъединява към екипа на Viber след натрупан 10-годишен опит, включващ отговорности, свързани с търговската стратегия за мобилните услуги и услугите с добавена стойност в най-голямата телекомуникационна компания в България. Той е работил по разрастването и утвърждаването на местната екосистема за стартъп бизнеса в страната, като фокусът му е бил върху мобилните услуги.

Събитията ще се проведат в три поредни седмици, а на 16 април (събота) от 11 часа, ще се проведе и практическо ателие с изненади.