Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Гост-лекция на Христо Стоянов от ЕИФ на тема: "Основни видове финансови инструменти за кредитно и дялово финансиране на бизнеса"

   

11.11.2022

 

На 18 ноември 2022 г. от 10:15 ч. в зала 420 на Стопанския факултет, в рамките на избираемата дисциплина „Европейски фондове и финансови инструменти“, ще бъде проведена открита лекция с г-н Христо Стоянов относно финансовите инструменти за кредитно и дялово финансиране на бизнеса.

Гост-лекция на Христо Стоянов от ЕИФ

Христо Стоянов управлява дейностите по бизнес развитие на Европейския инвестиционен фонд в България. Той се присъединява към екипа на ЕИФ в София през 2011 г. и отговаря за операциите на български холдингов фонд, предоставящ финансиране за малкия и среден бизнес посредством финансови инструменти като кредитни гаранции, стартъп акселератори и фондове за рисков капитал. Член е на директорския борд на ДЖЕРЕМИ България – инвестиционно дружество, финансиращо диверсифицирано портфолио от venture capital и private equity фондове и продукти за защита от кредитен риск в банкови институции и лизингови компании.

Всички желаещи да чуят лекцията са добре дошли!