Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Доц. д-р Кристина Атанасова ще води майсторски клас "Empirical Methods in Finance" и ще изнесе публична лекция в Стопанския факултет

   

11.05.2018

Exeter Risk Management Corporation и Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски" ще проведат 3-и майсторски клас по "Empirical Methods in Finance".

Майсторският клас се организира със спонсорството на ERMC, консултантска компания, базирана в Лондон, която от 2015 г. е партньор на Стопанския факултет в провеждането на практически-ориентирано обучение в областта на управление и моделиране на кредитния риск в рамките на магистърската програма по Приложна иконометрия и икономическо моделиране.

MasterClass Empirical Methods in Finance 2018

Курсът ще се води от доц. д-р Кристина Атанасова, доцент по финанси в Beedie School of Business, Simon Fraser University.

доц. д-р Кристина Атанасова

Майсторският клас ще се проведе между 14 и 23 май, всеки ден от 17 до 20 ч, в зала 520.
Курсът е отворен за студенти от магистърската програма Applied Econometrics and Economic Modelling, за до 5 студенти от други магистърски програми идо 5 завършили студенти от Стопанския факултет.

Записване (на принципа първи-записал-се) на имейл адрес: aeem@feb.uni-sofia.bg

По време на майсторския клас доц. Атанасова ще изнесе и публична лекция на тема: Firm Diversification Affects Liquidity Management: The Role of Lines of Credit. Тя ще се проведе на 17 май от 18.30ч в зала 520 на Стопанския факултет.

За повече информация: http://aeem-feba.info