Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Българската агенция за инвестиции (БАИ) със серия от уебинари за повишаване качеството и количеството на услугите, предоставяни на инвеститорите

   

05.05.2021

 

На 12 май 2021 г. от 11:00 часа ще се проведе вторият уебинар на Българската агенция за инвестиции (БАИ) на тема „Предизвикателствата пред МСП в България. Как МСП да получи сертификат за клас инвеститор?“.

agenda-analysis-business-990818-horizontal

Поставен е фокус върху представянето на насърчителните мерки и процедурата за издаване на сертификат за клас инвеститор, както и възможностите за поощряване на предприемаческия дух, чрез улесняване на икономическото оползотворяване на нови идеи и стимулиране на създаването на нови предприятия. В събитието ще се включи и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Модератор на уебинара ще бъде Доц. д-р Савина Михайлова-Големинова, преподавател по финансово и данъчно право в Стопанския факултет на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“.

Желаещите да вземат участие могат да се регистрират до 11 май 2021 г. на: https://zoom.us/webinar/register/WN_71vbBCPHS36VYQtcbOMINg