Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за работа / Отворени позиции за работа в Lendivo

   

01.06.2024

 

„Лендиво“ е българска финтех компания, специализирана в краткосрочни потребителски заеми. Kомпанията се утвърждава като лидер в сектора, печелейки доверието на своите клиенти с лесно кандидатстване, бързо и безупречно обслужване.

Screenshot 2024-06-01 115003

В основата на успеха на „Лендиво“ стоят хората и тяхната ангажираност. За компанията е важно какво се прави и кой го прави. Няма компромис при подбора на кадри и така се сформира ядро от професионалисти. Компанията дава възможност на човек да покаже най-доброто, на което е способен – да рискува без страх и да бъде възнаграден за резултатите. Разчита на 4 ценности, чрез които да разпознае бъдещите си кадри:

  • Иновативност – Компанията иска от екипа да разбира ясно процесите в основи, а не да повтаря и наизустява. Само тогава може да се правят истински нововъведения и радикални промени.
  • Себеподобрение - „Лендиво“ е компания, която вярва, че количествените натрупвания водят до качествени подобрения и че винаги може и по-добре. Така сегашното УАУ става следващото нормално.
  • Трудолюбие – „С дисциплината идва свободата“; „Дела трябват, а не думи“; „Keep walking.”, „Just do it.” – без значение на епохата и формата, действието стои в основата.
  • Взаимна изгода - „Лендиво“ се стреми да изгражда трайни и ползотворни взаимоотношения с клиенти, партньори и служители, основани на взаимно доверие и полза.

„Лендиво“ предлага множество възможности за кариерно развитие на своите служители. Предлага три основни пътя за развитие:

  • Агент - Агентите са „първата линия“ на компанията, ангажирани с директен контакт с клиентите. Те имат възможност да се развиват като експерти, подобряващи ефективността си и разширяващи познанията си. Същевременно достигат до по-високи нива с по-високи възнаграждения, съобразени с постиженията им.
  • Мениджър - Лидерите, които умеят да мотивират и ръководят, могат да се развиват в мениджърски позиции, поемайки отговорност за управлението на екипи от агенти.
  • Специализирана позиция - За служители с таланти и интереси в други области, като например маркетинг, PR, програмиране или дизайн, „Лендиво“ предлага възможности за преквалификация и развитие в специализирани позиции.

„Лендиво“ инвестира в развитието на своите служители, предлагайки им менторство, редовна обратна връзка и програми за обучение. Екипите са от млади и мотивирани колеги, с които е приятно да се работи. Модерният офис и богатия пакет от социални придобивки са само приятен бонус към основното – да имат мотивираща цел, подпомагаща растежа на лично и професионално ниво.

Ако искате да кандидатствате за отворените позиции или да разберете повече, може да разгледате: https://www.jobs.bg/company/lendivo