Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Архив "Стажове и стипендии" / Стаж за студенти на Стопанския факултет в BMFN

   

09.02.2012

 

Стаж за студенти на Стопанския факултет в BMFN

 

BMFN e международна брокерска компания, която избра София за операциите си в Европа. Българската компания ИП БМФН ЕАД е лицензиран от КФН инвестиционен посредник, член на Българска Фондова Борса АД и Централен Депозитар АД. Основната цел на компания е осъществяване на контакти с потенциални клиенти. Продуктите, който предлагаме, са електронни платформи за търговия на финансовите пазари и комплексни брокерски услуги за крайни потребители и други брокерски фирми.

 

Предлагаме едномесечни стажове, състоящи се от обучение през първите няколко дни и телефониране на потенциални клиенти. От кандидатите очакваме да имат желание да осъществявате телефонни разговори и да предлагат продуктите на компанията. Разговорите можете да водите на езика или езиците, които знаете, включително и само на български език. Стажът се заплаща 2лв. на час, работното време е според възможностите Ви. Ако постигнете резултати компанията ще Ви предложи трудов договор с работно време по ваш избор.

 

Изпратете ни автобиография на Bulgaria@bmfn.com или се свържете с нас на тел. 401 26 39, Маргарита Сивчева, Явор Спасов.