Начало / Новини / Конкурси / Архив / Конкурс за рисунка, фотография, литературна творба и песен "Всичко е любов!"

   

Срок за изпращане на творбите: от 10.02. до 28.02.2020 г.

 

Подробности за конкурса "Всичко е любов и любовта е всичко!"

 

За втора поредна година Комисията по културна дейност на Студентски съвет при Софийски университет организира конкурса за рисунка, фотография, литературна творба и песен "Всичко е любов"!

Покажи любовта си към живота, към света, към природата или към любимия човек! Бъди себе си и вложи своята креативност. Няма значение в какво – важното е да си влюбен.

Участвай със своя фотография, картина, песен и/или текст на песен и литературна творба (стихотворение, разказ, приказка, есе) в конкурса и представи любовта си към това, което обичаш!

 

РЕГЛАМЕНТ И ОБЩИ УСЛОВИЯ:

  • В конкурса могат да участват всички студенти и докторанти на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
  • Всеки може да участва във всички категории с не повече от 3 творби.
  • Творбите трябва да са авторски и непубликувани до момента.
  • При одобрение от журито творбите ще бъдат изложени в централното фоайе на Ректората за двуседмична изложба. След това няма условие, което да ограничава участниците в публикуването на творбите в други формати, медии и т.н.
  • От литературните творби есето трябва да бъде около 3 стр. Няма допълнителни изисквания освен да представя любовта към дадено нещо.
  • Ще очакваме картините по време, удобно за вас, в Ректората.
  • Най-добрите песни и част от останалите творби, избрани от журито, ще бъдат представени на концерта в зала Яйцето, със съгласието и желанието на техните изпълнители. Ще бъде наградена най-добрата творба в категория песни. Текстът на песента, участваща в конкурса, трябва да бъде авторска. Допускат се участници, взаимаствали мелодия или с подобна на друга песен мелодия, но с авторски текст. Участникът, представящ песента си на концерта, при желание би могъл да свири на избран от него инструмент.

 

Изпращайте своите творби на: culture@students.uni-sofia.bg

Срок за изпращане на творбите: 10.02. - 28.02.2020 г.

Най-добрите творби ще бъдат изложени във фоайето от 02.03-13.03.2020 г. с изключение на песните, които ще чуем на концерта.

За въпроси относно конкурса можете да позвъните на тел: 0879 247 217

Празничен концерт и награждаване: 05.03.2020 г. - зала Яйцето, Ректорат.

 

Благодарим за проявения ентусиазъм!

Очакваме вашите творби!

 

ПЛАКАТ