Начало / Новини / Архив / Аудио Видео архив / Видео / Инициатива на СУ за прозрачност

   

Слово на Ректора - май 2009 г.

Инициатива на Софийския университет за прозрачност

Слово на Ректора - февруари 2009 г.

Инициатива на Софийския университет за прозрачност

Слово на Ректора - февруари 2009 г.

Инициатива на Софийския университет за прозрачност

Слово на Ректора - декември 2008 г.

Инициатива на Софийския университет за прозрачност

Слово на Ректора - ноември 2008 г.

Инициатива на Софийския университет за прозрачност

Слово на Ректора - октомври 2008 г.

Инициатива на Софийския университет за прозрачност