Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Ректорът на УАСГ благодари на Факултета по педагогика за сътрудничеството по проект за кариерно израстване и повишаване на квалификацията

   
Ректорът на УАСГ благодари на Факултета по педагогика за сътрудничеството по проект за кариерно израстване и повишаване на квалификацията

По повод съдействието на Факултета по педагогика при подготовката и изпълнението на проект BG051РО001 - 3.1.09-0016 „Кариерно израстване и повишаване на квалификацията на академичния състав в УАСГ” ректорът на Университета по архитектура, строителство и геодезия изпрати благодарствено писмо до деканското ръководство на Факултета по педагогика.

Ректорът на УАСГ проф. д-р инж. Красимир Петров изказа специални благодарности към декана на Факултета по педагогика доц. д-р Бончо Господинов, проф. дпн Яна Мерджанова и доц. д-р Ваня Божилова, които със своя висок професионализъм, всеотдайност и лична ангажираност допринасят за успешното реализиране на обучения и дейности по проекта.

Проф. Петров изразява надежда, че се полагат основите на едно бъдещо сътрудничество между двата университета и пожелава на доц. Господинов и Факултета по педагогика успех във всички начинания.