Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / От 1 септември 2014 г. започва подаването на документи за кандидатстването в общежитията на Софийския университет

   
От 1 септември 2014 г. започва подаването на документи за кандидатстването в общежитията на Софийския университет

От 1 септември 2014 г. започва подаването на заявления-декларации за участие в класацията за общежитията на Софийския университет „Св. Кл. Охридски“ за новата академична година. Новоприетите студенти имат срок до 10 септември 2014 г. да подадат своите заявления, а студентите от горен курс трябва да направят това до 12 септември 2014 г.

Заявленията се подават електронно чрез системата на Поделение „Социално-битово обслужване” на адрес: http://193.107.71.10/sbo/ . Студентите, срещнали затруднения с подаването на заявлението си онлайн, могат да го подадат по образец на хартиен носител в офиса на Комисията по настаняване в блок 42, вход "б".

Съгласно заповедта на ректора на Софийския университет Комисията по настаняване в студентските общежития ще обяви списъците с класиралите се студенти на 18 септември 2014 г.

Подробни инструкции за подаването на заявлението и често задавани въпроси с техните отговори могат да бъдат намерени в електронната страница, разработена с цел да улесни протичането на настанителната кампания на адрес: http://students.uni-sofia.bg/kn/ .