Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Архив "Стажове и стипендии" / Стаж в курортен комплекс Албена (маркетинг) за студенти на Стопанския факултет

   

16.06.2011

 

Краен срок за подаване на документи: 24 юни 2011!

 

Стаж на студенти на СУ „Св. Климент Охридски“ в к.к. Албена с цел идентифициране на възможности за подобрение на маркетинга с помощта на новите технологии – уеб 2.0, сериозни игри, социални мрежи, интернет игри и тн.

Цел на кампанията: генериране на идеи и идентифициране на конкретни проекти и идентифициране на стъпки за изпълнението им с ангажирането на студенти от Стопански факултет.

Целева група: студенти от бакалавърските и магистърските програми на СФ, с интереси в туризма, в сериозните игри, в новите технологии, в областта на маркетинга, управлението на човешките ресурси, обучението и други. Най-добре е да се избере екип от 5 човека с различни интереси и способности.

Предмет на стажа: Развитие на уебсайта на Албена (www.albena.bg) с цел да постигнем по-висока посещаемост, да удължим прекараното на него време и да увеличим conversion рейт-а (т.е. по-голям процент от посетителите да правят резервации) Успешно използване на FB и Twitter акаунтите на Албена. Създаване на интерактивна игра на тема “Лятна ваканция в Албена”. Резюме от една страница за визията на кандидата.

Продължителност: 1 седмица.

Стажуват: в отдел Маркетинг /и се запознават от близо с работата на Елена Дечева/ и отдел Електронна търговия /дейността на Асен Георгиев и Яна/

 

Изисквания към студентите:

Владеене на чужд език задължително. Английски, немски, руски.

3- 4 курс в следните специалности: Бизнес администрация и Икономика.

Прилагане на CV

Интереси в сферата на туризма.

 

Лице за контакт: Илияна Илиева; +359885853065. Предложения могат да се изпращат на: Ilieva@albena.bg.

 

Настаняване на база: FB.