Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Ден на кариерата във Факултетa по науки за образованието и изкуствата (ФНОИ)

   

28.11.2023

 

На 5-и декември 2023 г., между 10.00 и 15.00 часа, Кариерният център на Факултетa по науки за образованието и изкуствата (ФНОИ) организира Ден на кариерата.

Студентите ще имат възможност да присъстват на срещи с различни работодатели, които ще презентират възможности за работа, стажантски програми, доброволчески дейности и др. Ще можете да разговоряте лично с представители на множество организации, които да ви предложат разнообразни кариерни възможности! Някои от организациите ще имат и свои кратки презентации, които можете да чуете.

concept-career-made-from-wooden-dices

 

Участие са заявили: РЦПППО-София град, училища „Британика“, ЧУ „Кидсвил“, ЧУ „Дени Дидро“, фондация „Конкордия“, Britannica Park school, Медицински център-София, ЧОУ „Прогресивно образование-3“, 19 СУ „Елин Пелин“, 95 СУ „Проф. Иван Шишманов“, НИОКСО-Банкя, 150 ОУ „Цар Симеон І“, Stemy & Smarty kids, ЧОУ и ЧПГ „Образователни технологии“, детски градини и други държавни и частни училища, Кариерен център на СУ и други организации.

По време на Деня на кариерата може да донесете свои подготвени СV и мотивационно писмо, които да бъдат прегледани от кариерните консултанти от Ректората и да ви бъдат дадени идеи и съвети за подобряването им.

Заповядайте! Мечтаната от вас работа може да ви очаква именно на това кариерно събитие!