Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Студентско състезание „Racing Supreme Minds“ кани студентите да разкрият потенциала си

   

02.11.2023

 

Пригответе се да изпитате адреналина на света на одита, счетоводството и финансите! „RSM – Student Race Ви представя нашето студентско състезание, вдъхновено от реалните предизвикателства в бизнеса. Това не е поредното стажантско предложение - това е възможност за студентите да предизвикат себе си и да разкрият своя потенциал.

Нашето състезание Ви предоставя платформа, където трябва да покажете не само знания, но и креативност, аналитични умения и други ключови качества, които да тествате в разнообразни предизвикателства, игри, куизове и отборни съревнования. То ще се проведе в няколко етапа в рамките на 6 месеца, които включват както състезателен елемент, така и работа в реални условия с екипа на „РСМ БГ“. Графикът на провеждането ще е съобразен с програмата на участниците.

Screenshot 2023-11-02 105117

На старта могат да застанат студенти от всички икономически специалности и етапи на следването си.

Награди под формата на висок клас техника очакват най-добре представилите се!

Искате ли да сте един от избраните, които да усетят тръпката? Пратете ни Вашето CV на e-mail адрес: RacingSupremeMinds@rsmbg.bg до 17.11.2023 г.

Това е Вашата възможност да направите първата стъпка към успешната си кариера!

Ако искате да научите повече за „RSM – Student Race и да зададете своите въпроси на нашия екип, заповядайте на среща с нас:

  • Дата: 08.11.2023 г.
  • Час: 13:00 ч.
  • Място: Зала 400 (етаж 4, зала Scholarnet), Стопански факултет, Софийски университет