Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Стажове, стипендии и конкурси / Schneider Electric дава старт на Smart Factory Asks – поредица от онлайн събития

   

20.04.2023

 

София, 19 април 2023 „Умната фабрика" на лидера в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията Schneider Electric в Пловдив става домакин на поредица от онлайн събития – Smart Factory Asks. Те ще се излъчват пряко от собствения иновационен център на фабриката, която е уникална измежду производствените обекти на Schneider Electric в Източна Европа.

Smart factory asks_vision-min

Първото издание ще се състои на 27 април (четвъртък) от 15:00 часа. Иновационното събитие ще постави акцент върху знанията и уменията, необходими за успеха в дигиталното бъдеще на технологиите. Представители от инженерния екип, както и от отдел „Човешки ресурси“ на Умната фабрика ще споделят полезен практически опит по широк спектър от теми:

  • образование и кариерно развитие в технологичния сектор;
  • културата зад работата в съвременната индустриална сфера;
  • какво е необходимо за откриване на възможности в бързо развиваща се компания;
  • компетентност, увереност, надеждност - качества за вашето бъдеще.

Професионалистите на Schneider ще представят казуси от реалния живот, които гостите и зрителите ще могат да обсъдят.

Всеки, изявил желание да се присъедини към онлайн събитието, може да се включи след предварителна регистрация на този линк.

Поредицата Smart Factory Asks ще продължи през месеците май и юни, а през второто полугодие – също през септември, октомври и ноември.